Pieter Zandvliet's Art World Gallery
February 18, 2020
Breaking News

Achter de schermen

Bij een medium als Tinder heb ik als getrouwde man niks te zoeken, maar ook toen ik even niet getrouwd was bezocht ik deze gezelligheid niet. Stel dat ik het zou doen en proberen heel eerlijk te zijn, zou het zo iets worden.

Hallo ik ben een onsportieve man (ik kijk wel graag sport) Drink wel maar geen alcohol, rook af en toe een lekkere sigaar. Ik ga heel graag op vakantie maar heb daar geen geld Title: Achter de schermen | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza voor. Ik heb een scooter rijbewijs. Ben een halve eeuw oudbakken. Mijn beroep is kunstenaar die niet van geld houdt, en daardoor denk ik ook niet bij bergen verdien. Ik doe zeer zelden iets in het huishouden. Maak veel stuk door chronische lompheid. Zeur vaak en ben na een tijdje helemaal niet grappig meer. Mijn huis ziet er schoon en gezellig uit dankzij mijn lieve vrouw Sandra, ja ik heb ook nog een vrouw, dit zal vast geen probleem zijn. We verheugen ons er nu al op hoe u veel van de huishoudelijke taken overneemt, en daarbij is ons aanrecht groot genoeg voor twee personen met een beetje passen en meten. Het zou fijn zijn als u geen kinderen heeft, een rijbewijs zouden wij op prijs stellen, kunt u gezellig boodschappen doen, en mijn werken vervoeren. Wat en wie u verder bent interesseert mij verder geen reet. Nou tot ziens

Dat zal dus niet echt druk gaan worden. Als ik mijn oproep ze terug lees, kan ik concluderen dat ik de man ben geworden die ik nooit heb willen worden. Nou ja voor partners dan, ik vind het zelf natuurlijk allemaal wel best, anders had ik wel beter mijn best gedaan niet zo’n vreselijke lamzak te zijn geworden. Ik zal verder even kijken waar ik wat aan kan veranderen, maar het gaat zwaar worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *