Pieter Zandvliet's Art World Gallery
February 18, 2020
Breaking News

De Teeken Club

Ooit gehoord dan wel iets vernomen van de Teeken Club? Dat kan kloppen want deze tekenkunst fabriek bestaat nog maar een paar maanden.Title: De Teeken Club | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza

Ik mag het van mezelf best een beetje mijn club noemen, toen we een paar maanden geleden begonnen met het tekenen aan een enorme eettafel waar we op moment van dit schrijven nog altijd druk mee bezig zijn, was ik de enige kunstenaar, maar al na een paar uur veranderden mijn leerlingen in fanatieke teken tijgers, waar menig kunstenaar nachtmerries van krijgt, ze komen er aan jonge en oude talenten uit het wilde Oosten van on Kikkerlandje. Het is eigenlijk tot op heden een ongezonde mix van Drentse rouwdouwers en verdwaalde Westerlingen aan een grote tafel. Voorop staat plezier waarna slap lullen, lekker eten, drinken wat God verboden heeft, roken waar je trek in hebt, even weg van de gezonde revolutie die ons volgens de reclame wereld onsterfelijk gezond zou maken. Wij vallen liever de zo gehate maandag aan, en proberen die om te toveren tot fijnste dag van de week. Een maandag van den ochtend tot de late uurtjes zijn wij alleen maar aan het tekenen met verfstiften in alle soorten, maten en kleuren maken wij een tafel tot een geweldig kunstwerk waar van alles wel en niet op gebeurt, wij zelf raken er niet op uitgekeken.

Buiten de vaste Teeken Club leden, zijn er ook geregeld gasten die iets op de tafel zetten, de enige selectie is, is dat als wij zo’n tekening niet goed vinden, wij er over heen gaan en de gast nooit meer terugkomt. Momenteel zijn wij: Martijn Oostinga, Sandra Zandvliet, LennArt Mulder, Peter Van Hemert en ik zei de gek. Er staat een feestelijke opening van de tafel aan te komen die zijn weerga niet kent. Ook zijn we en vooral Martijn bezig met volgende projecten voor de Teeken Club die dus in het Drentse Zuidwolde huist. Sandra gaat onze Facebook pagina onderhouden waar u dus hartelijk lid van kan worden en op de hoogte kunt worden gehouden over de leukste Club van Nederland, En wij staan open voor leuke projecten natuurlijk, niet vergeten de buidel te trekken want voor niks gaat de zon op.

2 thoughts on “De Teeken Club

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *