Menu

Grote sterren heb je alleen in Amerika

0 Comment


 

Beste lezers van Pieters Proza, voor deze ene keer neem ik het even over van Pieter Zandvliet. Nee hij is niet ziek of stervende, misschien in zijn rare kop, maar hij vroeg mij dit uit bewondering voor mij, en dat begrijp ik volkomen. Ook Pieter zelf bewonder ik, niet enorm, maar enig respect heb ik wel voor deze lelijke man. Namelijk in alles wat hij ondernomen heeft is hij volslagen mislukt, dat moet je maar kunnen toch ? Als Sportman, Kunstenaar, schrijver en echtgenoot. En op Sportman na blijft deze simpele ziel het maar proberen, zeer vermakelijk. Laatst moest ik nog erg hard om hem lachen toen hij uit een rijdende auto viel, op zijn gevoel voor humor valt maar weinig aan te merken. Genoeg over iemand die je in e”en woord kan omschrijven,”KUDT”. Title: Grote sterren heb je alleen in Amerika | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza

Mijn naam is Pete Sandcreek beter bekend als Boetlek Spacetower, zo oud inmiddels dat ik mijn geboortedag niet meer weet en mijn paspoort alweer jaren kwijt ben. Ik woon in Rouveen, maar kom uit Amerika, je weet wel het land van de onbegrensde mogelijkheden, het land waar alles kan en niks mag, waar je dromen inclusief de nachtmerries uitkomen. Daar heb je pas echtte sterren kan ik u wel vertellen. Ik ben nog erg onbescheiden als ik stel dat ik de grootste was. Overal waar ik met mijn bandjes optrad, waren er volks verhuizingen naar onze concerten. Trouwens er is hier en daar nog wel muziek van mijn bands te beluisteren, om er maar wat op te sommen; de Krimpos, Oraal, De Astma Boys, de Hitmakers, Soifte Bois, Boetlek and Truck en mijn huidige formatie Boetlek Underground Escape. Ik ben naar Nederland gevlucht, want in Amerika werd ik geleefd. Iedereen wilde mij zijn, partners moesten van hun partners bij de copulatie een masker van mij op, anders was klaarkomen uitgesloten. Er zijn zelfs honden die het zonder een masker van mij op niet konden opbrengen lekker te paren. Mijn stem was te horen op elke radio zender, alsof er geen andere muziek bestond, op begrafenissen, Crematies en trouwpartijen draaide ze mijn songs, de weinige mensen die jaloers op mij waren gingen op een gegeven moment maar niet meer dood. Maar voor terug draaien was het te laat. Als blanke zanger met de penis van een Nigeriaanse krijger, hield iedereen van mijn muziek, hoe hard wij ook ons best deden slechtte muziek te maken.

De adoratie voor mij maar ook voor mijn bandleden was enorm, en zal dat nog wel zijn. Pinksnake beatcreator van de Astma boys kon sneller neuken als een konijn beweerde hij een keer met zijn dronken kop bij David Letterman op de bank. David wilde dit wel eens zien, en haalde een konijn aan zijn oren uit een hoge hoed, en zette die op zijn bureau. Pinksnake trok al zijn broeken naar beneden en dekte het dol blije konijn. In plaats van een groot schandaal werd dit helaas de nieuwe trend en werden voor onbeperkte tijd alle bossen en kinderboerderijen gesloten. Pinksnake heeft openlijk zijn excuses aan geboden op CNN. Hij heeft hierna nooit meer een konijn geneukt, de kanjer. Naar Broez Lie alleskunner van de Krimpos zijn onder anderen OB’s genoemd, want welke vrouw wilde hem in die tijd niet tussen haar benen. Zo kan ik nog wel een week doorgaan, als Pieter Zandvliet niet stond te zeiken dat hij zijn computer moet laden. Nou mensen je moet het er maar mee doen die zakkenwasser, Veel plezier met de zoektocht naar je nieuwe liefde Boetlek Spacetower.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *