Pieter Zandvliet's Art World Gallery
February 18, 2020
Breaking News

Hondenkaas

Vandaan onze kamer met de de omvang van een gymzaal kijk ik door het raam onze tuin in naar buiten, en buiten kijkt waarschijnlijk naar mij, buiten wil immers ook weleens iets moois zien. In de verte zit mijn vrouw de hond te melken. Mijn vrouw Sandra loopt namelijk graag voor de trends uit, en volgens haar is hondenmelk vele malen geneeskrachtiger dan welke andere soort melk ook. Onze hond Floris vind het allemaal best, hij is niet zo moeilijk de lieve lobbes. Als hij maar niet denkt dat ik zijn melk, of de daar van vervaardigde kaas ga opeten. Ieder zijn bezigheden, al valt dit mijn inziens onder eigenaardigheden en de wat oudere Floris kaas valt onder eigenaardig verleden.

Title: Hondenkaas | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza
Floris

Ik heb al heel veel klompjes kaas verpakt met de eigenwijze hondenkop van Floris erop. Toch ik durf het Sandra niet te vragen, heb onze tuinmuur laten verhogen op gelijke hoogte van de klaagmuur zodat men haar niet kan zien melken, maar zou dit niet onder dieren mishandeling vallen, dat wilde melken aan de grootste tepel die Floris rijk is. Ze gebruikt uierzalf en aan het zachte tevreden van brommen zal het Floris aan zijn worst wezen wat nou wel of niet mag.

Via een speciale Facebook pagina verkoopt de hondenkaas als een tierelier, en staan er alleen maar goede recensies van de gebruikers van onze producten onder. Er zijn zelfs plannen meer honden met grote tepels aan te schaffen. Mijn boerinnetje heeft grootse plannen, crème, zalf en capsules bedenkt ze in haar opblaasbare lab. Sandra test zelf alle producten uit, en is er zoals begrijpelijk erg over te spreken, het helpt eigenlijk tegen een heleboel, en is volkomen biologisch, hoe bio onlogisch dit ook mag klinken. Sandra en haar hondenkaas zullen op de korte termijn de medicijn MAFFIA verdrijven zei ze vanmorgen aan het ontbijt nog,en dan moet de medicijn MAFFIA echt oppassen voor die kleine meid van mij. Ik hoop dat dit goedje de Wereld er beter op zal maken, er nooit meer iets gebeuren zal met zieke geesten die willekeurige mensen dood schieten of opblazen. Floris brengt nu al genoeg binnen, en is tevreden met zijn natje en zijn droogje.

Op de Facebook pagina heeft Sandra ook beschreven hoe honden liefhebbers op eenvoudige manier zelf de hondenkaas kunnen maken. In combinatie met kruiden en specerijen smaakt de hondenkaas niet alleen heerlijk, het geneest dan nog veel meer, en is niet verslavend. Wij wensen u veel succes.

2 thoughts on “Hondenkaas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *