Menu

Nummer 11 rue de thorigny, Parijs

0 Comment


Title:  Nummer 11 rue de thorigny, Parijs | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza Graag wil ik kunstenaars en mensen er met dit soort stukjes op attent maken dat er veel onverschillige mensen zijn die u graa een poot uitdraaien, lees tevens Snelle jongens, morgen schrijf ik een stukje over een recente eikel.

Ik ben net terug met mijn vrouw Xandra uit het prachtige Parijs. Een stad waar een aantal van mijn favoriete kunstenaars als: Buffet, Dubuffet, Di Rosa, Combas en Speedy Graphic vandaan komen, Groot was dan ook mijn verbazing toen ik een email kreeg van de JTM Galerie, of ik in Parijs woonde, was dat maar waar, nee antwoordde ik. Vervolgens vroeg Thibault de eigenaar of ik mijn Portfolio wilde opsturen, wat ik na het checken van de keurig verzorgde website dan ook deed. Na een tijdje kreeg ik een antwoord of ik in Parijs wilde exposeren, u kunt zich voorstellen hoe blij ik was met dit voorstel. Hij zou langs komen om mijn werk te bekijken. Geweldig wat een eer. Maar het duurde een tijdje dus vroeg ik wanneer hij dacht te komen. I don’t know, was het korte antwoord. Ik kreeg het idee dat zijn Engels niet zo goed was, en mailde of hij met mijn een beetje Frans sprekende vrouw wilde communiceren. En dat deed hij, we maakte een afspraak dat wij naar Parijs zouden komen.
En zo deden wij eergisteren. Met wat werken in een grote map onder mijn armen stapte we uit de Metro, overal galeries,Title:  Nummer 11 rue de thorigny, Parijs | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza met grote namen, niet te geloven. Ik zweefde boven de straten van Parijs, aan mij de eer hier mijn Wereld toe te voegen. Op nog geen zes nummers van het Picasso museum moest de galerie zitten, maar op de nummer 11 rue de thorigny zat een prachtige boekenzaak, Xandra vroeg aan een jongen of hij wist waar de galerie zat, hij wist het niet. De boekenzaak en de galerie naast nummer 11 hadden nog nooit van de naam gehoord, als een stel verslagen idioten liepen we nog wat andere galeries binnen om te vragen waar JTM galerie zat, niemand had er ooit van gehoord, onbegrijpelijk. We probeerde te bellen, maar kregen op het nummer te horen dat nummer niet in gebruik was. Teleurgesteld liepen we naar ons Hotel, waar we direct begonen te emailen naar de galerie, maar geen antwoord. De volgende dag gingen we er weer heen, en maakte wat fotos, zie fotos! In een grote galerie vertelde ik in Het Engels mijn verhaal, deze aardige mensen, gingen meteen opzoek naar de galerie op internet, en ze zeiden nou daar hadden wij ook voor naar Parijs gekomen, toen ze de fotos van de website zagen, en we liepen samen naar de galerie, de galerie eigenaar belde aan op nummer 11 geen gehoor,. Hij liep andere galeries in, en steeds het zelfde nooit van gehoord.

Zo gingen we weer naar huis, thuis aangekomen vond ik dit een mailtje, Title:  Nummer 11 rue de thorigny, Parijs | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza
Title:  Nummer 11 rue de thorigny, Parijs | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza Hello,

I ‘m really sorry, I totally forgot our appointment.
The gallery is on the first floor.

I’m not in Paris this week end.

About a future show, I make my choice for 2009, and I will not make something with you next year.

We keep in touch.

Thibault

 

Misschien is het een idee als u EVT uw belevenissen omtrent soortgelijke situaties opschrijft, al hoop ik dat u ze niet heeft meegemaakt natuurlijk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *