Menu

Oranje Leeuwinnen

0 Comment


Sinds ik mijn moeder leerde kennen hebben vrouwen mij in mijn verdere leven altijd gefascineerd. Ik bedoel ze zijn er toch ook maar even, de vrouwen.

Echt nodig zijn wij mannen al bijna niet meer. Op bijna elk gebied overtreffen de dames ons. Laat ik het bij Nederland houden, en in het bijzonder over sport, want op ander Title: Oranje Leeuwinnen | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza gebied waren ze al overduidelijk aan de winnende hand. Mijn meisje van lang geleden, die Sandra heette en niets vermoedend de eerste in mijn collectie Sandra’s was. Sandra zat op voetbal, en in de drie weken dat wij een koppel vormde ging ik mij ieder weekend schamen buiten de witte lijnen, wat altijd nog beter is dan tussen de witte lijnen als de lieverd moest voetballen. Zelfs voor aanvang van de wedstrijd kon Sandra geen bal raken, en dit terwijl de ballen haar zogezegd op de stropdas werden afgeleverd door de andere meiden die er wel wat van konden. Waarom ze in vredesnaam op voetbal zat was mij geheel niet duidelijk. Ze liep er bij als een oorworm, en na de wedstrijd deed alles haar pijn. Ze was vrij snel, maar niet op het veld helaas, maar ze kon snel en vaak klaarkomen, ik hoefde maar te glimlachen of Sandra kwam in hogere sferen, ik had het idee dat ik een seks God was, nou ja blijkbaar in die drie weken.

Maar goed daar wilde ik het een keer niet over hebben, ik heb al fanmail zat, Sandra mijn vrouw wordt gek van het beantwoorden van al die brieven en ongefrankeerde e-mails. Gisteren de halve finale gezien van onze Leeuwinnen tegen de Zweedse Vikingen. En natuurlijk wonnen wij met een schitterend doelpunt van Jackie Groenen. Geweldig en dan de keeper Sari van Veenendaal, die kan volgens mij zo mee in de Eredivisie bij de mannen, wat een inzicht heeft die vrouw. Nu nog even de Amerikanen verslaan, dan zijn de vrouwen Wereldkampioen, met lelijk voetbal zegt men, fuck-off, sinds wanneer is voetbal een jury sport. Succes Leeuwinnen let’s rock!!!

Leave a Reply