Pieter Zandvliet's Art World Gallery
February 17, 2020
Breaking News

Tekeningen op Markplaats

Heel soms plaats ik weleens een originele tekening op Marktplaats.

Ik heb er een aantal verkocht, waaronder, Herman Brusselmans de befkoning, Simon Vinkenoog met Title: Tekeningen op Markplaats | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza natuurlijk een joint tussen de lange vingers en de Piemel van Dali met erop allemaal miertjes waar de oude meester zo gek op was in zijn schilderijen.

Maar goed onder het mom gekken trekken gekken, werd ik ook al een keer uit bed gebeld, nou ja mijn vrouw nam de telefoon op, wat het zeker niet minder vervelend maakt. Een vrouw met een schelle stem en dubbele tong vertelde dat ze de Lady Gaga zo mooi vond, na vijf minuten wist Xandra dat ze de Lady Gaga zo mooi vond en dat ze een getikte aan de lijn had. Ik nam de telefoon over, en bedankte haar op een snauwerige manier voor het langdradige compliment en vroeg of ze hem wilde kopen, nou ze wilde al mijn tekeningen wel, ze ging ze allemaal kopen. Nou zei ik, dat zie ik morgen wel op mijn bankrekening, dan stuur ik ze je toe, voor nu welterusten, en ik drukte haar weg. Daar ging mijn fortuin…

Niet zolang geleden plaatste ik ook mijn tekening van pornodiva Bobbi Eden, een mooi exemplaar, zoTitle: Tekeningen op Markplaats | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza schreef Bobbi me op Facebook, ik was natuurlijk blij verrast, ik bedoel veel van de sterren op mijn tekeningen bellen mij contacteren mij nooit, en waarom zouden ze ook. En ik moet er wel bij schrijven dat veel van de figuren op mijn tekeningen ook al een rot tijdje geleden overleden zijn.

Maar Bobbi Eden gelukkig niet. Weer nam Xan de telefoon op, om elf uur in de avond, nou ja moet kunnen, al heb ik liever na tien uur geen gerinkel meer in huis. Xandra was even aan het luisteren, en zei dat ik de tekenaar was, en ze gaf mij het mobieltje. Meteen begon er een kerel te praten, dat hij de tekening zo mooi vond van Bobbi Eden, en dat hij hem moest hebben. Ik vond hem wat vreemd, maar vertelde dat ik hem mijn banknummer etc. zou mailen, en dan na betaling de Bobbi naar hem opsturen.

Op die gegevens kreeg ik dit mailtje terug:

Ja Bobbi eden is echt geil.  stel dat was mijn moeder dan zou ik haar doorboren bro. zij is echt crazy ik zou bij haar zelfs Title: Tekeningen op Markplaats | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza nieuwe gaten vinden en als ik die gevonden heb zou ik mijn lul daarin doen. ook zou ik mijn lul in haar kont willen penetreren waarbij ik mezelf in me kont vinger. ik ben hot weetje…

bobbi eden is mijn tante maat, echt een hot wijf !

ik zou haar geen 10 geven, maar een 11. 

WAT EEEN LEKKER WIJFIE OUWE!!! 

xxjes hotje of notje.

wat vind jij ervan sgat?

Tja toen wist ik dat ik weer voor lul met een persoon had gesproken die zichzelf en dus anderen Title: Tekeningen op Markplaats | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza verveelde. Maar ja zo erg is het allemaal ook weer niet. Maar toch sla ik met mijn kunst Marktplaats voortaan maar even over.

Ik heb zelf mijn online shop op deze website, waar de Lady Gaga en Bobbi Eden tot nog toe nog te koop staan. Maar ook voor Albert Mol, Leen Jongewaard Jeff Stryker, John Holmes, Daniel Boone, Herman Brood Andy Warhol, Daniel Ben Gurion, en bedenk ze maar kunt u er een kijkje nemen.

Veel plezier, en niet bellen he?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *