Jan 012018
 

Title: The Human drawing machine, Project | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Artworks and projects News

Het plan voor een drawing Machine komt voort uit mijn passie voor tekenen, hierin vindt ik mijn rust sinds ik drie jaar oud was, tot nu als Beeldend kunstenaar Pieter Zandvliet. Ik teken het liefst altijd en overal, en heb zo een eigen stijl ontwikkeld, van dikke tot dunne lijnen, dus op het zelf nadenken na, en elke tekening anders te maken ben ik eigenlijk een soort drawing machine geworden. Daarbij komt dat ik wegens een lichtte vorm van autisme soms de neiging heb om mij af te sluiten voor prikkels en in kasten of grote dozen te gaan zitten, gelukkig heb ik mijzelf hiervoor de laatste tien jaar kunnen bedwingen en helpt het dat ik nu op een boerderij in Dalfsen woon met mijn vriendin Sandra Vermeulen, ik groeide op in Rotterdam.

De drawing machine heeft afgelopen zomer zijn debut gemaakt in de kapel van Gouda (Firma van Drie) . Hier en daar heb ik gesleuteld aan het oorspronkelijke idee, en de machine. Ik maak er tekeningen in die tegen een schappelijke prijs in een lijstje door Sandra worden verkocht en buiten de machine worden opgehangen.. , Voor de machine componeerde Muzikant Serge Epskamp in samenwerking met mij een stuk speciaal voor de drawing machine. Ik wil kunstenaars Tseerp en Lorna Buckley Buckley hierbij niet vergeten bij het verwzelijken van de Drawing machine. En de kans die ik van Trude Linde en Arjenne Vossepoel kreeg de Drawing machine in Gouda te presenteren.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Sandra Vermeulen sandramoortje1983@gmail.com We hopen dat u snel kennis maakt met the human drawing machine

Je kunt de soundtrack van Human Drawing Machine hier luisteren: https://soundcloud.com/cascosongs/human-drawing-machine

 January 1, 2018  Posted by at 15:50 Artworks and projects, News  Add comments

 Leave a Reply

(required)

(required)