martijn van hese

30,00

Description

Description

Martijn van Hese is videomaker, producent en presentator. Hij heeft een scala aan opdrachtgevers; van grotere overheden (voorbeeld 1voorbeeld 2) tot kleinere maatschappelijke initiatieven (voorbeeld) en goede doelen (voorbeeld).

 

Martijn maakt de laatste jaren veel video’s met bestuurders uit politiek of bedrijfsleven die beleid duiden of inzicht in hun toekomstvisie geven. Over circulariteit (voorbeeld) en/of economische transities in coronatijd (voorbeeld).  Martijn coacht en adviseert tijdens opnames bij het begrijpelijk, korter en kernachtiger maken van de vaak uitgebreide en complexe boodschap.

 

Erfgoedkunst & cultuur blijven zijn vaste thema’s. Van Hese biedt complete mediaproducties tot live presentatiesonline streams, coaching of simpelweg creatief meedenken.

 
Van Hese is tevens oprichter van de Partij voor Cultuur (PVC) en initiator van ludieke politieke events met een cultureel karakter (voorbeeld: Het Cultuurdebatje van Zwolle of De grote Twentse culturele samenwerkingsverbanden show.) Hij was samen met kompaan Jeroen van Doornik en onder regie van Eric Blom producent en initiator van de bioscoopfilm WAKERS, over nachtburgemeesters in Nederland (trailer).

 

Momenteel werkt hij naast opdrachten op projectbasis aan de documentaire “Tobias”, een langjarig video-project over de zoektocht van Reitse Sybesma die zijn zoon Tobias verloor. Tobias stierf op twaalfjarige leeftijd aan de gevolgen van hersenstamkanker. Reitse jaagt het onderzoek naar de ongeneselijke ziekte aan om er een succesvolle behandeling voor te vinden. Martijn volgt dit proces (trailer).

 

Je zou Martijn ook kunnen kennen als De Moestuinvlogger van De Stentor. Hij maakte 35 afleveringen over het wel en wee op zijn

Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “martijn van hese”

Your email address will not be published. Required fields are marked *