Jan 262012
 

16 jun – Open ateliers in het Vechtdal

16-06-2011

VECHTDAL – Negentien kunstenaars uit het Vechtdal openen op zaterdag 25 en zondag 26 juni van 11.00 tot 17.00 uur hun deuren voor het publiek. Je wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen in de wereld van viltwerk tot fotografie, keramiek, beelden, schilderijen en glaswerk.

Er is een uitgebreide routekaart waar alle deelnemende kunstenaars op staan vermeld met een impressie van hun werk. De routekaarten zijn gratis bij de VVV’s en bij de deelnemende kunstenaars te verkrijgen. Je kunt de kaart ook downloaden via www.vechtdalkunst.nl .

De volgende kunstenaars nemen deel aan deze open atelierroute:

Dalfsen/Nieuwleusen
Atelier Thuisland met schilderijen, grafiek fotografie en bijzondere tafels; Pieter Zandvliet met strips en grafitti schilderijen; Janet Korpershoek, schilderijen; Hanna van Schelven met schilderijen en keramische objecten.

Ommen/Witharen
Atelier Witharen met keramiek van Thea Dijkema en beelden in de expositietuin van verschillende kunstenaars; Ingeborg en Percy Honer met objecten en wandkleden van vilt; Monique Meijer met keramiek; Jeroen Bijl, aquarel, olie, pastel en grafiet; Atelier zwARTe Grond met schilderijen en objecten en fotografie van Eric Schutte, Corinne Aalvanger, en Frank Meijerink.

Dedemsvaart/Balkbrug 
Atelier la Provence, schilderijen gecombineerd met dichtkunst; Peter Munnik, schilderijen en zeefdrukken; Marie Louise Minke, nieuwe vormen in een prachtige ateliertuin.

Hardenberg/Gramsbergen/Rheeze
Atelier Andruchov, impressies van Russische iconen; Lyda Boekholt, kleurrijke figuratief expressionistische schilderijen; Letty Gerber, keramiek; KNSTSPR Hardenberg, expositie hedendaagse kunstenaars; Lora Raskina, tekeningen, beelden en schilderijen; Jaap Snel, schilderijen met inspiratie uit stenen.

Sibculo
Harma Cellarius, bronzen en keramische objecten geïnspireerd door de natuur en zijn kiemkracht.

 January 26, 2012  Posted by at 12:16 Media about Pieter  Add comments

Leave a Reply