Jan 032015
 

We zijn alweer een paar dagen in 2015, tijd voor mij wat ik op kunst gebied vorig jaar een beetje gedaan heb.

Ik heb zo zal de Pieter Zandvliet kenners onder u niet ontgaan zijn veel getekend, maar dat deed ik de Title: 2014 top jaar voor Kunstenaar Pieter Zandvliet | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News Pieters Proza pak hem beet jaren tot en met 1972 ook, dat is mijn leven. Dit jaar was ik geregeld zestien uur per dag aan het tekenen en werken aan mijn publiciteit.

Het was qua verkoop een goed jaar, mijn maaksels gingen dit jaar O.A naar Miami, Oudleusen, Rio de Janeiro, Dalfsen, Amsterdam, Giesbeek, Barcelona, Arnhem, Nijmegen, Rotterdam, Purmerend en vele andere plekken.

Wat exposeren betreft heb ik het rustig aan gedaan, maar mijn werk hangt permanent op diverse plekken, dus kon ik mij dit veroorloven, ik was erg bezig met een grote groep werken vol romantiek. Dat moest ik eerst maar eens afmaken, en voor een groot deel is dat gelukt.

Volgend jaar zal ik weer vaker exposeren te beginnen met 7 Maart in de Amsterdam outsider galerie Title: 2014 top jaar voor Kunstenaar Pieter Zandvliet | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News Pieters Proza waar ik tevens in de stal zoals dat net als bij paarden heet ben opgenomen. 2 en 3 mij houd ik open dag tijdens rondom Dalfsen in mijn atelier en ben ik bezig met een expositie in Barcelona.

En wat ik bijna vergeet is dat ik hinnik hinnik ook ben opgenomen in de stal van Galeria Ixtaso te Zaragosa Spanje.

Voor het meest kunstzinnige Rotterdamse schoenen label, “Mascolori” heb ik twee paar schoenen beschilderd die in de winkel (zie link) in de vitrine staan, en natuurlijk te koop zijn. Via Mascolori waren ze ook al te zien tijdens North sea jazz. In mijn ogen komt mijn werk sterk uit op de schoenen van Mascolori, check it yourself. En de winkel is meer dan een bezoekje waard, menig galerie heeft minder moois te laten zien.Title: 2014 top jaar voor Kunstenaar Pieter Zandvliet | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News Pieters Proza

Voor het Beach fashion label,”Viva Lola” heb ik het logo ontworpen, een sterk uitvergrote versie reist mee naar beurzen door heel de Verenigde staten. De slipper, of flip flops zoals de Amerikanen ze noemen zijn echt uniek, hip en in vette kleur contrasten, mocht u er een paar willen kopen kunt u contact opnemen via de link hier beneden. Ze hebben ook tassen, sieraden en noem het maar op, dan hoef ik dat niet te doen.Title: 2014 top jaar voor Kunstenaar Pieter Zandvliet | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News Pieters Proza

Afgelopen december heb ik de feestdagen een beetje kunnen ontwijken (geen probleem) door te werken aan een eenden familie, namelijk de Holly Duckies. Dit is een nieuw kleding label waar ik de eendjes voor maak, binnenkort meer hierover, want er komt een webwinkel van Holly Duck aan en tal van knettergekke evenementen, waar ik verder nog niet veel over weet, maar hou mijn site in de gaten, en u zal niks missen, en mocht u het wel missen, dan overleefd u het ook wel hoor.Title: 2014 top jaar voor Kunstenaar Pieter Zandvliet | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News Pieters Proza

Voor mijn eigen webwinkel op deze website heb ik mij de blaren getekend aan zwart/wit tekeningen. Vanaf 20 Euro staan er al originelen op, zolang de voorhuid trekt, want op is op. Van elk is er immers maar één. En ik doe dit, omdat er iets moet zijn in mijn kunst wat voor bijna iedereen betaalbaar is, maar de prijzen kunnen omhoog gaan, zei hij dreigend. Ze gaan in ieder geval niet omlaag.

Over de tekeningen geschreven, mijn vrouw Xandra werkt aan een boek,”Check” waar een berg zwart/wit tekeningen in komen te staan.

Ik wens u een gezond en zeer fijn 2015, en wie weet tot ziens

Pieter Zandvliet

http://www.amsterdam-outsider-art.nl/

http://www.galeriaitxaso.com/

http://www.viva-lola.com/

http://www.hollyduck.nl

http://www.mascolori.nl/

 

 

 January 3, 2015  Posted by at 22:11 News, Pieters Proza  Add comments

Leave a Reply