WILDKUNST

EEN KANS VOOR U EEN KANS VOOR ONS

Persbericht

24-11-2013

Opening expositie WNF Wildkunst-winnaar

Wereld Natuur Fonds organiseert feestelijke opening van de expositie van Pieter Zandvliet in Warenhuis Vanderveen te Assen.

Ter afsluiting van de Wildkunst-actie van het WNF Regioteam Assen-Emmen vindt donderdag 5 december de feestelijke opening plaats van de expositie van Wildkunst-winnaar Pieter Zandvliet.

 

Vanaf 13.30u is het publiek welkom in de Buningzaal op de 3e verdieping in Warenhuis Vanderveen, waar om 14.00u burgemeester Abbenhues de expositie zal openen.

 

Het winnende schilderij en andere werken van Zandvliet (www.pieterzandvliet.com) worden de hele maand december tentoongesteld in de Buningzaal.

In het kader van de actie Wildkunst zijn kunstenaars uit Noord-Nederland gevraagd om kunstwerken in te zenden, waarbij een selectie van de kunstwerken wordt gereproduceerd in de vorm van Wildkaarten en –posters. Alle originele ingezonden werken worden ten bate van het WNF bij opbod verkocht. De werken zijn te bewonderen in Restaurant Societea in Warenhuis Vanderveen.


Belangstellenden kunnen tot 21 december hun bod uitbrengen in de WNF-shop. De hoogste bieders kunnen op 23 december hun aankoop in ontvangst nemen en zo in het bezit komen van unieke Wildkunst, bijvoorbeeld als kerstgeschenk.

Wildkaarten zijn al te koop in de WNF-shop in Warenhuis Vanderveen. Wildposters zijn op bestelling verkrijgbaar.

 

Meer informatie is verkrijgbaar op 06-23271816 of via klaas.jan.cats@hetnet.nl.

__________________________________________________________________________

 

Bijlage: Foto van het winnende schilderij van Pieter Zandvliet


Met vriendelijke groet,

Debbie van den Berg, Coördinator PR&Voorlichting
WNF Regioteam Assen-Emmen – www.wnf.nl/assen

 

Telefoon: 06-17737557

Email: dlvdberg@gmail.com