Pieter Zandvliet's Art World Gallery
July 10, 2020
Breaking News

Opening met expositie Kulturhus Nieuwleusen

Zaterdag 1 september gaan de deuren voor het eerst open voor bezoekers. De participanten nodigen iedereen uit om tussen 10.00 en 16.00 uur

Deelnemende exposanten zijn: Suzette Benjamins met foto’s – Pieter Zandvliet met schilderijen en objecten – Max Timmerman, schilderijen – Theo Siccama, objecten/beelden – Tineke Siccama-van Lemel, schilderijen – Muhanad Farzat, schilderijen – Eliane van Dalen, schilderijen en beelden – Dick Bellaard, schilderijen – Jeanette Hartman, schilderijen e.d. – Janny Stegerman-Hekman, glas-sierraden – Odette van Doorne, schilderijen – Hilly Holterman, schilderijen – Dicky Brasjen, schilderijen – Henny Compagner, schilderijen – Diny J. Hoogers, schilderijen – Roelina de Boer-Brinkman, schilderijen – Anita van der Veen met foto’s en gedichten – Annette Wessels, schilderijen – Janet Korpershoek met schilderijen. Ook is de Historische vereniging Nieuwleusen aanwezig met klederdracht poppen.
Schilderij van Muhanad Farzat:
Title: Opening met expositie Kulturhus Nieuwleusen | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News
Max Timmerman, ook beeldend kunstenaar uit Nieuwleusen, organiseerde deze eerste omvangrijke tentoonstelling i.s.m. het Kulturhus De Spil.  Timmerman is sinds kort als adviseur kunst en tentoonstellingsbeleid  verbonden aan het Kulturhus. In samenwerking met het Kulturhus verzorgt hij de tentoonstellingsprogrammering voor de komende jaren.
Het is de bedoeling dat er iedere drie maanden een nieuwe tentoonstelling wordt gerealiseerd. Ieder met een geheel eigen thema. Zoals “Eigentijdse Kunst” van Individuele professionele kunstenaars uit Nieuwleusen en de Gemeente Dalfsen, ’L Art Brut” kunstenaars met een beperking en andere bijzondere kunst en cultuur uitingen.  Kunst en Cultuur zal hierdoor een podium krijgen in het nieuwe Kulturhus! Bij de vernissages van deze exposities zullen ook lezingen, voordrachten, workshops e.d. worden georganiseerd. Kortom het Kulturhus De Spil wordt het bruisende Culturele middelpunt van Nieuwleusen.
De Spil Koningin Julianalaan 10 in Nieuwleusen
Title: Opening met expositie Kulturhus Nieuwleusen | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News

Leave a Reply