Menu

Persbericht: Online gaat offline

2 Comments


Persbericht:

Online gaat offline

Het idee van galeriehouder Jeroen Smit en beeldend kunstenaar Pieter Zandvliet.

Een aantal maanden geleden opperde Jeroen Smit van galerie Bruelle uit Steenwijk, het idee om de webwinkel van Pieter Zandvliet te exposeren in de galerie. Een uniek concept.

De Artshop gaat offline van de virtuele wereld naar de werkelijkheid. Men kan op deze manier de art shop on line exposeren waar men maar wil. Momenteel wordt er zelfs onderhandeld met Tomo en Masae Kaneda uit Japan. Maar eerst natuurlijk de opening op 9 november van Pieters Store bij galerie Bruelle, Kornputsingel 5 te Steenwijk, waar u wordt verwelkomt door de charmante eigenaresse van de galerie, Patriz de Bruin. De opening wordt om 15:00uur verricht door (ex) kunstwinkelhouder van “‘t Walvis” uit Schiedam, dhr. Frank van der Donk.

Naast de beschilderde klompen, kistjes, houten postkaarten, schilderijtjes en schilderijen, biedt de art shop offline producten aan van Pieter Zandvliet’s samenwerkingen met:

Rene Maagdenberg uit Meppel.

Pieter en hij vormen al drie jaar het duo de PieReneters. Als extra wordt gelijktijdig een expositie samengesteld van de PieReneters bij Atelier Rond, Noordeinde 3,   Meppel

Jerry van der Bol uit Zwolle.

Het Blindbox project van de Zwolse kunstenaar Jerry van der Bol, die Pieter vroeg een editie voor de box te maken. Te zien en te koop in Pieters Store.

Met Xandra Severien, zijn vrouw, heeft hij een aantal werken gemaakt, wat zij beiden zo nu en dan doen voor Pieters Store.

Edith Walraven en Parisa Gholami. Panty label DRK BLND uit Dordrecht

Gezeefdrukte panty’s van Pieters ontworpen horny dudes. .

Een voorproefje van de aangeboden producten kunt u zien op www.pieterzandvliet.com. Voor meer informatie over Pieters Webshop kunt u terecht bij galerie Bruelle, telefoonnummer 0521 344 533.

http://www.bruelle.nl/

http://www.drkblnd.blogspot.com/

http://www.piereneters.nl/

http://www.blindboxedart.nl

Title: Persbericht: Online gaat offline | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News

 

 

 

2 thoughts on “Persbericht: Online gaat offline”

  1. dolores moreno says:

    Me encantan tus trabajos, el colorido, una imagen dentro de otra…. Me encantan!

    1. Pieter says:

      Es un honor grande para mi Dolores!

Leave a Reply