PIETERRRRRRR, HELEMAAL TE GEK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wat is het boek ontzettend leuk geworden! En de bijlage…ik heb al een paar ‘schrijfsels’ gelezen, doe iedere keer een aan tal stukjes.
Ik (we) hebben de bankbiljetten helemaal nageplozen op echtheid hahaha, wat zijn ze super leuk en origineel, zo goed verzonnen !!!
Dank je wel, ook voor de tekening van moi. En dan nog de big surprises zoals de tekeningen (over Leo  ~~Oh ooh Den Haag~~tralala…~~) bij het openslaan, we kwamen niet meer bij!!! En zelfs voor de boys Bos en Senne, jeetje zulke leuke tekeningen en zo lief van je, ik kreeg gewoon tranen in mijn ogen. We gaan ze inlijsten en ik weet zeker dat ze ze hartstikke leuk zullen vinden! (heb al een mail met kopie’s gestuurd) Daarbij zullen ze apetrots zijn dat ze nu op d’r eigen kamer een schilderij van een ECHTE schilder hebben, zo zijn ze ook wel weer  !
Ik ben er héél erg blij mee en vind het een prachtig bezit. Je (en natuurlijk ook Xandra) mag wel ontzettend trots zijn op jezelf!!! Dikke knuffel  xXxTitle: Reactie Ingrid Bovet uit Spijkenisse op mijn kunstboek met originele tekening! | Artist: Pieter Zandvliet | Category: News