Misschien heeft u er nog niets over vernomen, dan vertel ik het u toch even, altijd leuk toch mijn oud nieuws?Tijdens de Gay Pride Amsterdam 2019 liep er een pedofiele man folders uit te delen, waarin stond dat hij vond dat pedofielen ook moesten kunnen deelnemen aan de Gay Pride. Hij is niet gelyncht door een boze menigte, om dit echter te voorkomen heeft de politie zijn folders afgenomen. Pedofilie zal niet snel getolereerd worden hoop ik. Maar het blijven natuurlijk gevoelens, en die zijn er voor de pedofiel om voor zich zelf te houden. Ik heb wel eens gedacht aan opblaaspoppen van kinderen voor de pedofiel en diens behoefte. Gratis uiteraard, met kleertjes aan, trekt de niets vermoedende dolblije pedofiel een kledingstuk bij de pop uit, begint de pop keihard te gillen dat hij onzedelijk wordt betast.Title: Acceptatie voor necrofilie | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza

Maar goed, na het lezen van dit bericht besloot ik mijn beste vriend Lenard Morsinga met een bezoekje te verblijden. Hij woont in Zuidwolde aan een Kerkhof die hij vrijwillig onderhoud. Lenard is geen homo of pedofiel maar simpelweg necrofiel. Tijdens een stevig bakkie pleur en wat geneuzel over kutjes en zalfjes vroeg ik of hij er geen behoefte voor voelde op te komen voor de necrofiel tijdens bijvoorbeeld de Gay Pride in onze mooie hoofdstad. Mijn magere bijna doorzichtige vriend keek mij aan met zijn groene ogen alsof hij het lijk van Justin Bieber en Sandra Kim tegelijk kreeg aan geboden om eens lekker mee te stieren, met zijn groene ogen omdat hij met zijn bruine anus niet kan kijken, heb ik van horen zeggen. Na een tijdje zei Lenard nee, hij is een man van weinig worden, helaas, want een leuke dialoog had dit stukje nog veel beter gemaakt.

Lenard doet het trouwens zowel met man en vrouw, maar niet met kinderen, dat gaat zelfs hem te ver. En waarom zou hij willen opkomen voor de necrofilie, dat zou hem zijn baantje kosten op het kerkhof, en hem het een stuk moeilijker te maken te vrijen. Aan de condooms die door zijn huisje op het kerkhof rondslingeren vrijt Lenard wel veilig. Ik wist genoeg en besloot maar weer eens huiswaarts te gaan, want gezellig ging het vast niet meer worden met die gore lijken neuker. Ik vroeg of hij nog op mijn verjaardag kwam, domme vraag natuurlijk. Hij moest lachen en zei dat hij wel op mijn begrafenis zou komen. Kots misselijk maar gevleid reed ik op mijn paard weer huiswaarts.