Ergert u zich ook zo aan al die hoofddoekjes op straat?Title: Hoofddoekje (stukje uit 2006) | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza
Nou ik niet.
Buiten dat ik het in de meeste gevallen bij veel van de dames niet seksueel onaantrekkelijk vind staan maar zelfs heel erotisch en spannend, boeit het mij geen witte billen wat iemand aan of optrekt.
Ik heb er nu ook één om gedaan, een mooie Zwarte, kreeg mijn vrouw bij de spijkerbroek die ze voor mijn Sinterklaas kocht bij Hans Textiel.
En nee bij mij is het een ramp, hij staat van geen kanten, hoewel misschien de achterkant dan zie je mijn achterlijke gezicht niet.
Jaques Chirac zou mij meteen zijn land uit trappen.
Want zoals bekend houd hij niet van hoofddoekjes en andere religieuze uitingen, als kruizen, hij paart zeker nooit?
En buiten dat, ik denk dat de meeste religieuze dragers er niemand kwaad meedoen.
Nou dat deed Jaques wel toen hij met wat bommen de aarde een beurt gaf voor de kust van een prachtig eiland waar naar mijn idee weinig of geen hoofddoekjes gedragen werden.
Daar hoor je Jaques trouwens niet meer over als hij een ander land terecht wijst, na zulke daden moet een mens aftreden, okay dan blijft er weinig over natuurlijk, maar goed ik wens Jaques ondanks alles een fijne Kerst toe.

Weet je wat ik ook mooi vind, als je alleen twee prachtige ogen ziet.
Hmmmmmmmm nee mijn vrouw draagt er geen, en dat is natuurlijk haar zaak.
Ik zeg haar steeds dat met nat haar naar buiten gaan, gevaarlijk is, en dat een hoofddoekje dan relevant is, maar ik krijg haar er niet aan/onder.
Ik heb het idee dat de meeste vrouwen er zelf voor kiezen een hoofddoekje te dragen.
En bij de dames die dit niet dragen uit eigen beweging, ja dat vind ik triest.
Een burka vind ik wel wat ver gaan, laatst op de bijna gezellige Schiedamse Hoogstraat schrok ik me het apen lazarus toen een kleine burka Title: Hoofddoekje (stukje uit 2006) | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza dame (ik nam aan dat het een haar was) achter een reclame bord voor Zweedse gezondheidsslippers vandaan kwam.
Mochten de dames zich moeten identificeren dan zullen ze hun gezicht toch wel laten zien denk ik.
Het wachten is op een bank overval in burka.
Ja ik kan natuurlijk van hoofddoekjes naar vrouwen besnijdenis springen, hoewel dit ver springen is, zag ik het ze op de steeds vervelender wordende buis doen, gewoon van hoofddoekjes naar vrouwen besnijdenis, omdat men het alleen nog over moslims kan hebben op TV.
Zelf ben ik van mening dat je het beter over dingen kan hebben die wel goed gaan, zodat men het in Den Haag voor ons over de dingen kunnen hebben die niet goed gaan.
Vrouwen besnijdenis dus, ja kut, sterker ik zag een paar jaar geleden afbeeldingen van wat ooit een vrouwelijk geslacht was tijdens de zomeravonden en herkende daar geen kut meer in.
Verschrikkelijk, onmenselijk.
Bij degene die dat doen, moet de ruggengraat levend worden verwijderd, en weer terug geduwd worden via de kringspier.
Iets beters kan ik helaas niet bedenken.
Hervat wil ik niet bedenken.

Laatst zag ik ook een programma over mannen besnijdenis, en dat, dat zo slecht zou zijn.
Nou bij Eén dame die zei dat ze het zo mooi vond staan bij haar baby ging ik haast over mijn nek, of het nou mooi of lelijk is, als je als moeder de pik van je zoon zo mooi vind, ben ik er van overtuigd dat je een gesticht in zou moeten, en wel heel snel.
De onreinste pedofilie.
Maar ik geef hierbij toe dat ik er soms misschien wat ouderwetse ideeën op na hou.
Verder heb ik geen problemen met besneden mannen, als ze maar van mijn pik afblijven met gevaarlijke snijdinstrumenten.
sowieso wil ik niet dat iemand ongewenst aan mijn plas orgaan zit zonder mijn toestemming, nee jij ook niet Xandra (mijn vrouw).

Mijn God ik wou het dus over hoofddoekjes gaan hebben, en zit nu al helemaal in de onderbroek van weet ik veel wie allemaal.
Zielige ik altijd.
Laat ik er nog een ziek programma tegenaan gooien, die lui in Afrika ( ik scheer er nu maar even een heel continent tegenaan, omdat ik vergeten ben waar in Afrika) die het met een baby deden om van hun AIDS af te komen.
Ja die mag je dood martelen dat zeker, dan bedoel ik de dader, de baby is dan misschien maar beter ook, meestal al dood.
Maar degene die dit paardenlullen middel verzonnen heeft, verzin daar maar iets veel erger voor als doodmartelen, zou een leuke prijsvraag kunnen zijn.
Sowieso verzinnen kan in vele gevallen het leven bewust danwel onbewust veraangenamen het is anders in de werkelijkheid maar een saai zooitje.
Maar verzinnen kan heel gevaarlijk zijn zoals u een paar regels hierboven kon lezen.
Wat te denken van de bekende broodje aap verzinner’s, verhalen die over de hele Wereld de ronde doen en voor waarheid doorgaan.
Eigenlijk vind ik ze bijna altijd het beluisteren waard.
Maar toen een meisje mij serieus vertelde dat haar vriendin in het ziekenhuis lag, omdat Marokkanen, ja die weer, haar hadden gevraag waar ze voor koos, dat ze haar zouden verkrachten of wilde ze toch liever een smile.
Ze koos voor het meest vrolijke de smile, en vervolgens sneden ze haar mond hoeken uit tot een onherstelbare smile.
Nu had ik het meisje moeten vragen of ze haar vriendin al bezocht had in het ziekenhuis, maar ik nam het voor waar aan, omdat het immers haar vriendin was.
En ik wenste haar nog sterkte.
Niet veel later zag ik dit morbide verhaal tussen de broodje aap verhalen staan.
Walgelijk, en gevaarlijk in landen waar misschien wat overdreven hoop ik, een burger oorlog zou kunnen uitbreken.
Men zou de bedenker moeten opsporen en flink moeten bestraffen, maar dat is natuurlijk niet te doen, en elke honderdste seconden word er wel weer iets verzonnen wat mens en dier kan schaden.
Ik heb wel erg veel hoofddoekjes aan elkaar geknoopt om af te sluiten met een smile…..