Dec 222013
 

Het is mij opgevallen dat tegenwoordig iedereen speelt met het woord Kerstmis, of die kogel ronde Kerstman het nou waardeert of niet. Kerstplus van Albert Heijn vond ik zelf wel leuk moet ik zeggen.

Wel grappig dat ze zo ook een beetje reclame maken voor hun concurrent van de Plusmarkt. Ik eet mij jaarlijks naar Title: Kerstmaster | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza de klote, ben dan misselijk, dus dan krijg je Kerstmisselijk, en dat is toch ook best een leuke. Misschien een goeie voor het reclame bureau van mijn Webmaster en mij. Nu we het toch weer over die ellendige op anus gefixeerde maniak hebben. Kerstmis is het feest van het jaar voor mijn Webmaster, ja zo zegt hij altijd, ik ben nu eenmaal een feest beest, hij zegt dat dan alsnof hij het Braziliaans carnaval zelf uitgevonden heeft. Het gaat zelfs zover bij zijn liefde voor het kerstfeest, dat hij vorig jaar rond Kerst is getrouwd, gelukkig in China, waren wij met kerst van die betweter af. Maar het kan niet altijd feest zijn, dit jaar komt hij met heel zijn familie, hij en zijn lieftallige vrouw mijn Webzuster het kerstfeest hier vieren. In zijn Fiat Polio rijd hij dan van het Westen naar het Oosten, het arme autootje afgeladen met door hem zelf alvast klaargemaakte gerechten, en Biologisch zegt hij bij ieder compliment dat hij krijgt. Dan neemt hij ook nog een zooi ellendige kerst cd’s mee, Elk liedje zingt hij uit volle borst mee, het is mij er eentje mijn Webmaster. De gesprekken zullen wel weer over de nieuwste technologische apparaten en aanverwanten gaan. Hij zal wel een Kerstapp mee brengen, zelf bedacht. Gekscherend noemen we hem Appie Happie, laat hij het niet horen, want hij neemt zichzelf serieus. Het is ook nog een zeur, die het altijd maar over uiterlijkheden heeft, en dat terwijl hij zelf altijd hetzelfde zalm kleurige maat pak jaar zero draagt, met een scherp gestreken vouw in zijn broek, doet hij ook zelf, strijken is een vak apart is zijn stelling. Hij keurde het Kerstman pak wat ik aan had vorig jaar af, en het kerstpakje van mijn vrouw ook, na twee minuten hield ik pas op met het woest verwilderd knijpen in één van zijn tepels, hij zat op zijn knieën te jammeren, de tranen rolde over zijn wangen naar zijn behaarde onder ontwikkelde liezen. Dit hield hem voor een tijdje rustig. Misschien moet ik dit jaar maar eens twee stalen knijpers bij zijn overdreven entree op zijn tepels klemmen, op zijn ballen hoeft niet, aangezien hij al een rot vervelend hoog stemmetje heeft.

Maar ik moet mijn Webmaster nageven dat hij wel voor leven in de brouwerij zorgt, en er iets leuks voor zichzelf voor te maken, de kerst. En tja ik gun hem zonder al teveel liefde zijn dagje hoor, ben de rotste niet. Ik zou mij bijna op de dag gaan verheugen, benieuwd ben ik niet in ieder geval.

 

Pieter en mijn Webmaster wensen u Fijne feestdagen

 December 22, 2013  Posted by at 17:38 Pieters Proza  Add comments

  4 Responses to “Kerstmaster”

  1. Stoere internetcowboy die je er bent…

  2. Jij krijgt voor kerst cowboylederhosen voor achter je computertje ;)

 Leave a Reply

(required)

(required)