Terwijl ik de regen zie neerkomen op het gras van mijn tuin, gaat mijn telefoon. Boos kijk ik naar de vervelendste Title: Klootzak | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza uitvinding ooit, alvorens ik hem in een wurg greep neem, en het knopje indruk. Zonder mijn naam te zeggen, geef ik door dat ik druk bezig was, en dat degene die mij belt wel heel iets belangrijks te melden moet hebben, alvorens aan een pijnlijke lijfstraf te ontkomen. Een meelijwekkend piep stemmetje zegt tot walging van mijn brandschone oorschelp,¨hallo met Edo Ramjahwham di puti Karastimi¨. Aha mijn chauffeur. ¨Baas¨, gaat hij verder, ¨ik kan u zondag niet naar Schiphol rijden, ik lig in het ziekenhuis. De luilak, had de zak niets beters te doen, had hij niet even kunnen wachten tot na zondag. Zonder te vragen waarom de stugge roker zo zwaar ademde, vertel ik dat hij ontslagen is, zonder groet hang ik symbolisch mijn mobile telefoon op.

Voor mijn trouwe lezers, in het verhaal Sint Pieter ontsloeg ik al mijn chauffeur Rienus Pienus, en nu weer Edo Ramjahwham di puti Karastimi, het is Gods geklaagd, het lijkt wel of men iets beters te doen heeft als geld verdienen. Het komt allemaal door Mark Trutten, die maakt mensen gek, met zijn aankoop praatjes, hoe kan men nou een televisie kopen als men geen geld heeft verdiend, een grote kop heeft hij, waar maar bitter weinig in zit. Misschien moet ik hem ook maar ontslaan. Zou het land niet slechter van worden. Maar er zijn veel belangrijkere dingen, hoe kom ik nu op Schiphol. Eerst even wat doen voor ik hier verder overdenk. Ik zet mijn fiets zonder die op slot te zetten aan de weg, zodat die gestolen kan worden door een vervelende naar stront stinkende fietsendief. Dan blaas ik mijn scooter op, bel de NS dat ik zondag een bom ga plaatsen op station Lelystad en daar alle duiven zal doodschieten, zoveel mogelijk, waarna ik mij zelf desnoods met handboeien om oraal zal bevredigen, ik moet toch wat zeggen om ze een beetje bang te maken, het nieuws zal ik er niet meer mee halen. Zo alles is uitgesloten, ik kan alleen nog met de auto op Schiphol komen.

Een rijbewijs heb ik niet, en als ik er wel één had, ik kan niet rijden. Ik wordt opeens droevig, zou het dan allemaal nietTitle: Klootzak | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza doorgaan, een traan rolt mijn haardos in, dit omdat ik op mijn hoofd sta. Al snel houdt het op met zachtjes snikken, en ga ik pas echt snikken, van de nood maak ik een deugd, en was mijn haar met wat shampoo en mijn tranen dal. Ja ik ben heel zielig, en dat allemaal door Edo Ramjahwham di puti Karastimi, die nu lekker zijn fruitmand ligt leeg te vreten met een zuster op zijn kruis en een broeder op zijn gezicht. Het is een klootzak en niet zo´n kleintje ook, maar hij kan wel eten en met een broeder op zijn gezicht, dat moet ik erkennen. Rienus Pienus hoef ik niet te bellen, die is al veel te lang dood, en ik ga niet achter een stinkerd op de fiets zitten, laat hem maar lekker liggen waar die ligt.

Nou ik ga een advertentie op Marktplaats zetten met de vraag voor een tweede hands chauffeur, de groetjes maar weer…..