Pieter Zandvliet's Art World Gallery
August 15, 2020
Breaking News

Levenswerk in webshop vorm

Al flink wat jaartjes, maak ik dagelijks tekeningen. Soms lijken ze op de desbetreffende figuur, maar echt belangrijk acht ik dat zelf niet. Ik zet het neer zoals ik wil, dan blijft het tekenen waar mijn leven om draait spannend, en dan is het mee genomen als men er goede tussen vind. Maar waar kunt men die dan vinden, nou sinds kort in de shop van mijn website pieterzandvliet.com

Buiten mijn vrije tekeningen en dieren, vindt u er eigenlijk alles en iedereen die ergens een indruk op mij hebben achter gelaten. kunstenaars, fotografen, dichters, filosofen, Heilige iconen, vrienden, familie, acteurs, zonderlingen (gek op), wielrenners, voetballers, andere sporters, muzikanten van klassiek tot Hip hop en alles daar tussenin, moordenaars, serie moordenaars, gangsters, gekken, Politici, dictators, helden, anti helden, uitvinders en ga zo maar een week door. En wekelijks komen er nieuwe tekeningen bij, en vallen er weer weg die verkocht worden. Het is mijn levenswerk dus ik hoop met mijn winkel nog lang en gezond door te gaan. In het verleden exposeerde ik al tekeningen series in het Gemeentehuis van Dalfsen, Artotheek Schiedam, REM gallery San Antonie Texas, Parsons gallery Parijs, Sala de Tarragona, Amposta Cataloniƫ, en tijdens Raamkunst aan de Plantage Schiedam. Ik hoop dat de bezoekers van mijn shop middels de tekeningen benieuwd worden naar de geportretteerde figuren, want daar schuilen de mooiste verhalen achter. En gelukkig er mag gelachen worden in mijn levenswerk, ik heb er mijn maffe kronkels namelijk ook geplaatst.

Nou dan wens ik u veel plezier en hoop ik dat de kijk cijfers weldra zullen toenemen, koop cijfers zijn van minder belang, aangezien u al voor zo’n beetje alles moet betalen in uw leven. (maar u mag wel kopen hoor)

Leave a Reply