Vanmorgen bracht mijn vrouw Sandra het treurige nieuws dat haar held Marilyn Manson beschuldigd wordt van verkrachting en manipulatie door tot dusver vijf vrouwen, die ik hier even niet noem omdat die vandaag al overal voorbijkomen.

Wat mankeert bijvoorbeeld zijn ex vrouw dat Marilyn haar manipuleerde. Ik bedoel zijn artiesten achternaam is niet voor de kat zijn kloten Manson. U weet wel Charlie Manson die van manipuleren een meesterschap heeft gemaakt. Blijkbaar had Marilyn bewondering voor dat gedrocht. Dus lijkt het mij niet zo vreemd als de zanger dit ook toepast, net als zoveel mensen die ongelukkig getrouwd zijn. In zijn liedjes komt verkrachting ook vaak voor, wat dat betreft is Marilyn echt niet vaag. Niet dat ik het goed wil schrijven, maar kom op waarom komen ze daar nu pas mee, als het zo verschrikkelijk was. Ik weet zeker dat Marilyn een geweldige kerel is, die gewoon af en toe wat harder en onbesuisder van bil wil, als hij maar toffe muziek blijft maken voor zijn fans, Waarschijnlijk hebben die treurwilgen spijt dat ze ooit gebroken hebben met Manson, zo’n knappe goed gesoigneerde kerel laat je toch niet gaan als vrouw.

De Corona demonstraties heb ik aan mij voorbij laten gaan, maar morgen sta ik te demonstreren op het Malieveld, laat Marilyn met rust, ga iemand anders pesten. En dan het label die de zanger na zoveel jaren trouwe dienst aan de kant zetten, zou hij nu opeens minder goed zingen of zo?

En hij mag ook niet meer in films spelen, daarvoor geld het zelfde, hij gaat echt niet slechter acteren door een schandaaltje hier en daar. En dan zijn het nog horror films ook.

Allemaal nep lui Marilyn, tijd voor de echte underground, als je een beetje voorzichtig met je geld doet kan je in ieder geval nog veel mooie dingen gaan doen, en maar hopen dat de dames geen geld willen om de geleden pijn te verzachten. Succes jongen.

Hmmmmm ik voel mij een beetje gemanipuleerd……….Sandraaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Title: Marilyn Manson DUH!!! | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza