Mijn vrouw is gek op het luisteren naar muziek, dat ben ik ook, dus daar ligt ons probleem niet.
Ze heeft zo haar helden, ik ook, edoch hier ligt vooral mijn probleem.
Ik ben fan van bijvoorbeeld Demis Rousos, Mercedes Sosa, Edith Piaff en Bonnie St.Claire. Het zal Sandra een Hema worst wezen dat ik bijna schreeuwend klaarkom (bijna dus Title: Marylin Manson en zwarte scholen | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza nog altijd helemaal niet) als één deze Wereld sterren een keer zachtjes zucht om de volgende geniale zin onze smachtende oren in te blazen. Ze ziet blijkbaar geen concurrentie in mijn helden. Ik zie dat wel in die van haar helaas, David Bowie, Prince en Marylin Manson. De eerste twee kan ik nog wel hebben, mede doordat ze dood zijn, en een eventuele relatie tussen Sandra en hen op de korte termijn er niet in zal zitten, en voor zover ik het heb kunnen pijlen heb ik niet het idee dat Sandra enige vorm van necrofilie ambieert. Ze houdt zeg maar van het leven, en dat is vaak het gezelligst.
Maar Marylin Manson leeft nog, al doet hij mij persoonlijk in bepaalde situaties zijn best om op een dode demon dan wel zombie denken. Misschien dat Sandra dan toch iets met lijken heeft, laat ik dan maar hopen op levende lijken, dat scheelt maden in bed,
 
Natuurlijk ga ik niet rustig op mijn houten klapstoel (bijzondere stoel die kan klappen voor iets dat het waard is een applaus te krijgen). Ik ben zoals intimi wel weten een ondernemend type, indien het mij uitkomt. Ik heb mijn vrouw nu een jaar en wil haar niet kwijt. Dus ik besloot mij onlangs gelijk aan Manson eens flink op te maken. Sandra heeft het gelukkig nooit gezien, ik leek godverdomme wel een ouwe vette volgevreten nicht, die net op gruwelijke wijze alle andere dansende kerels op de dansvoer had verscheurt en opgevreten. Na een kwartier kotsen boven het wit porselein, ging ik mij snel douchen. Ik ben natuurlijk een veel betere zanger, danser en performer als Manson, maar daar heeft Sandra het nooit over, laat staan dat ze er naar zou luisteren. Ik voel mij zo ellendig, ongeveer als Bonnie St.Claire na weer een vat Sherry. En alsof mijn falen nog niet genoeg is hoor ik net onze televisie weer praten over zwarte scholen, laat mijn televisie lekker zijn muil een keer houden, hij is trouwens nog wit ook, waarschijnlijk uit de roemruchte dagen dat Jan de Bouvrie ons kikkerlandje nog in zijn macht had met zijn gestolen minimalistische inrichtingen, de littekens zijn nog overal te zien. Nog heel vaak kom ik ergens binnen, en denk als ik rond kijk, leuke lege doos, waar houden deze mensen van in het leven? Maar goed zwarte scholen afschaffen dat woord, ik wordt er serieus kotsmisselijk van, noem het van mijn part bonte scholen, maar zwarte scholen waar eigenlijk in verhouding maar weinig zwarte kindertjes op zitten is een bedenkelijke benaming. En wees niet bang, ik ga u er verder niet mee lastig vallen mijn probleem met de benaming zwarte scholen, er komt geen facebook pagina over. Mengelmoes zou ook een mooie naam zijn voor deze scholen. Nou ik ga Marylin omleggen, weg ermee al die ongein.