Title: Mijn Partij | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza
U bent fan van een voetbalclub.
De club wint nooit.
De seizoenkaart is duur en wordt duurder.
U heeft betaald voor een zit plaats, maar zonder verder bericht merkt u dat er geen stoeltjes zijn, ook een dak boven de tribune ontbreekt.
U schrijft het bestuur een brief, maar krijgt geen antwoord, waardoor u het idee krijgt dat uw bestaan hen geen reet kan schelen.
Het wekelijks verlies, ondanks de miljoenen aankopen van spelers die niemand wil hebben, maar waar het bestuur toch heel veel geld voor betaald, voor die prijs kunnen ze de beste spelers ter Wereld kopen, maar goed, het verlies is de schuld van de tegenstanders zegt de voorzitter, die spelen te goed.
Dit is wat mij betreft wat u heeft en krijgt als u stemt op een politieke partij.
Dat puffende humorloze (klinkt wat aardiger dan hersenloze) slechtte pakken leger, met hier en daar een goed gefashioneerde politica in Den Haag. Vroeger toen alles beter was, of was het vroeger toen alles minder, minder erg was, doordat men toen niet alles doorhad, en beter wist te verbergen of onderdrukken, nou vroeger dus, toen verziekte men alleen het eigen land, nu heel Europa, dat is een beetje het verschil van Vroeger en heden.

U begrijpt dat er maar één iemand is die dit zou kunnen veranderen, nee niet God, laat die maar even met rust. Ik zelf ben die persoon. Title: Mijn Partij | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza Mijn Partij,gaat heten,¨Mijn Partij¨. Een ongelofelijk groot voordeel is, dat ik helemaal geen verstand van politiek heb, laat staan van regeren of debatteren. Maar wat is er mooier als maagdelijke overmoed, eerlijk op je bek gaan, wie wil dat nou niet zien. Daar ga ik als lijsttrekker voor zorgen, kom maar op. Ik wil een partij met zoveel mogelijk nationaliteiten en geloven, zodat wij samen één mens kunnen vormen met vele gedachtes en mogelijkheden. Wij wegen alle mogelijkheden af, alvorens wij gaan staan schreeuwen door een microphone in de Tweede huis kamer. Binnen een jaar zullen alle andere partijen overbodig blijken, en zullen de rakkers links of rechts dan wel ergens in het midden hangend toegeven, dat ze kiezen voor,,´Mijn Partij¨, de Partij voor iedereen, ieder zijn eigen,,¨Mijn Partij¨. Op naar een gezonde toekomst, nee wat zeg ik toekomst, laten wij vandaag beginnen, de toekomst is van latere zorg.

Stem nu, stem graag, stem vandaag op Mijn Partij!