Pieter Zandvliet's Art World Gallery
July 10, 2020
Breaking News

Naaktlopers

Naaktstranden moeten er zijn, plekken waar mensen zich gelukkig voelen, eigenlijk zou één ieder die datTitle: Naaktlopers | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza wil naakt moeten kunnen lopen waar die maar wil, nou ja, buiten de openbare gebouwen en het openbaar vervoer, nee ook dat mag, maar wel een handdoek mee nemen waar je met de blote billen op kunt zitten, want mocht u de poeperd niet goed hebben afgeveegd of last hebben van een zweetspleet is dat niet echt fris. Waarschijnlijk zal het even wennen zijn op straat, hoewel ik niet denk dat het naakt storm zal lopen, maar toch de naaktlopers zullen er gebruik van maken. En er zal vast wel een tegen beweging komen, maar dat is het leven. Mijn advies is wel schoeisel aan te trekken, passend bij uw lichaam. Als Nederland hier nou eens mee zou gaan beginnen, we zijn wel weer toe aan een nieuw debuut waarmee we de wereld weer zullen verbazen. Verder doe ik er lekker fijn lekker helemaal niet aan mee. Ik moet er echt niet aan denken per ongeluk in een raam dat ik voorbij wandel mezelf naakt te zien, nee dat sla ik even over. Maar ik ben er zo u las een voorstander van mensen de kans te geven naakt te lopen. Kinderen zullen het normaal gaan vinden, en die doelgroep heeft de toekomst immers.

Ik heb een vriend die mij vertelde graag met zijn lul uit de gulp rond te lopen, de wind langs zijn klokkenspel vind hij heerlijk, maar verder naakt hoeft voor hem niet. Ik weet niet of hij het ook geil vind als iemand zijn lul ziet, dat heb ik hem niet gevraagd. Er is nog niet echt een naam voor zijn hobby van mijn vriend. Misschien Lulplopen een goede naam is, het maakt ook niet uit.

Tijdens een fietstocht met Itam een andere vriend van mij, belande wij in onze wieleroutfit op het Title: Naaktlopers | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza naaktstrand van Oostvoorne, we gingen er niet doelgericht heen, we liepen met onze fietsen door de branding, en kwamen zo langs het naaktstrand. Het waren vooral, eigenlijk alleen maar ouderen, gluurde ik beschaamd door de zonnebril, aan de borsten en zakken te zien, hang ouderen wasd mijn conclusie. Ze keken niet echt vriendelijk naar ons. Maar ze hebben ons niet verkracht of verder lastig gevallen, dit deden ongeveer tien jaar voor deze situatie de naaktlopers aan het strand in Gravendeel wel.

Ook toen was ik op de fiets met Danny Kort, die met zo’n achternaam natuurlijk ook niets van naaktlopen moest hebben. We besloten na een lange fietstocht, even uit te blazen op het strand.

Toen ik zag dat het een naaktstrand was, zei ik idioot giechelend tegen Danny, dat we beter even door konden fietsen naar Monster waar mijn wel rijk genoeg was voor badkleding. Ik ben opvliegend van aart, maar Danny was nog een beetje erger. Hij zakte door zijn voetbal knieën, en ging zitten in het zand, nog net niet met zijn armen over elkander. Hij keek op naar mij, “en zei dat ze de tering konden krijgen, het strand was niet van hun”, en daar had mijn vriend helaas een punt. Ik besloot met enige tegenzin ook maar te gaan zitten, mij totaal niet op mijn gemak voelend. Na een tijdje begon mijn hartslag een normaal tempo aan te nemen, en ging ik er even bij liggen.

Ik was nu zelfs zo ontspannen dat ik in slaap viel. Maar Danny wekte mij de stomme klootzak,”Zo Pieter

Title: Naaktlopers | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza je kunt zo in haar spleet kijken” gilde hij enthousiast. Natuurlijk kon men zijn woorden waarschijnlijk tot in Scheveningen horen. Ik durfde niet te kijken, hoe graag ik dit ook even gedaan zou hebben, nieuwsgierigheid is menselijk, zeker als dat mens zestien is en de hormonen zijn oren uitspuiten als hij tien minuten niet aan voorhuid jogging heeft gedaan. Een schaduw viel over mij heen, een kerel met een enorme slappe hang pik stond nu tussen mij en de zon in. Kleren uit zei hij kwaadaardig tegen ons. “Pleurt op mongool” zei Danny. De hang pik liet er geen gras over groeien, en probeerde Danny zijn wollen koersbroek uit te trekken. Ik moest hier erg om lachen. Danny kon er de humor niet van in zien, en beet in de schouder van hang pik. Maar ook ik werd in de situatie betrokken, want de dame met de kijk spleet, die naar alle waarschijnlijk bij hang pik hoorde probeerde nu mijn koersbroek uit te trekken, het was te belachelijk om waar te zijn. In de worsteling met kijk spleet stootte ik mij echt per ongeluk op de niet geringe gok van kijk spleet, het bloed spoot eruit. Ze greep gillend naar haar neus, en ik zei sorry, wat niet hielp, want overal kwamen er nu naakte zombies op ons afgelopen. Danny was nog altijd aan het knokken met hang pik, ik riep tegen Danny dat we weg moesten. Maar Danny zat klem in de armen van hang pik met zijn koersbroek al op de hielen, tot mijn verbazing droeg Danny een onderbroek in zijn koersbroek, waardoor de zeem in de koersbroek geen enkele zin had. Hoewel in dit geval kwam het goed uit, al zal geen wielrenner een onderbroek aandoen, voor het geval die hang pik of kijk spleet zou tegenkomen. Danny schold de hang pik uit voor alles waar je in de Hel voor zou branden. Inmiddels draaide ik met mijn fiets in de handen rondjes om de andere naaktlopers op een afstand te slaan, af en toe viel er één. Eindelijk zag Danny kans los te komen, hij trok enorm hard aan hang pik zijn leuter, die voor de neus van Danny hing. De man schreeuwde het uit van de pijn. Snel sprongen we op de fiets en reden weg. Ik zat onder het bloed van kijk spleet, en Danny zat onder het bloed van zich zelf.

Ik heb nog dagen gelachen als ik moest denken aan Danny die aan hang lul zijn leuter trok. Prachtig die goede oude tijd.

1 thought on “Naaktlopers

  1. I have noticed you don’t monetize your website, don’t waste your traffic, you can earn extra bucks every month because you’ve got high quality content.
    If you want to know how to make extra bucks, search for:
    Mrdalekjd methods for $$$

Leave a Reply