Als kunstenaar word je voor van alles gevraagd.Title: Stem op een betrouwbaar iemand, stem op Giovanni | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza  En meestal moet je voor die dingen zelf betalen, zonder dat je weet of het wel zin heeft er aan deel te nemen. Maar soms zijn er dingen die ik maar wat graag doe. Heel soms bijna nooit eigenlijk.

U voelt hem al aankomen (ranzig trouwens), ik kreeg vanavond een telefoontje van mijn webmaster, die altijd en overal opduikt, hij vroeg of ik een gezamenlijke vriend van ons (soms krijg je vrienden opgedrongen tegen wil en dank in) wilde helpen, aangezien ik zoveel mensen ken, en de gezamenlijke vriend stemmen nodig heeft.

Eerst wilde ik weten om wat voor stemming het hier ging. Nou vertelde mijn webmaster, het zou gaan om De student van het jaar verkiezing 2013. Kleine moeite dacht ik nog, tot ik de foto van de gezamenlijke vriend zag. Heel onbetrouwbaar, maar goed ik wilde niet lullig doen, en stak mijn wel en wee in de campagne, nu al ongeveer twee uur.

Nu wil ik u vragen ook op Giovanni Fritschij te stemmen, u kunt onder dit artikel op de link drukken en lezen waar de aardige nette kerel voor staat. U zult misschien denken, Stemmen, mijn reet. Want u kent Giovanni niet eens. En daar heeft u dan een punt in gedachten. Maar kent u wel de politicus waar u op stemt? Of weet u van welke koe u melk drinkt? Of wie uw kleding gemaakt heeft? Dus waarom zou u Giovanni wel goed moeten kennen voor u op deze lieve jongen stemt, dat maakt toch niet uit. Het is een hele ruimdenkende kerel, hij werkt niet op een Crèche, zijn hart zit op de juiste plaats pal onder zijn linker tepel als ik het goed heb, ik weet ook niet alles.

Nou hopperdekpop stemmen op Gio!

Succes! Tevens van mijn webmaster en Gio.

http://www.studentoftheyear.nl/contest/profile/view/1044#/0