In April volgend jaar komt de eerste productie van mijn kersverse “Uitgeverij Ontploft” uit.

U zult wel denken die Pieter Zandvliet boert als enige kunstenaar tussen de arme boeren goed, hij begint maar even tussen alle ellendige crisissen een Uitgeverij. Nou dat houdt wel op met het goed boeren na een glas cola bij mij. Waar ik vooral goed boer is in mijn hoofd met plannen en bijzondere uitvoeringen van die plannen en natuurlijk met heel veel brood nodige hulp van mijn vrouw Sandra en super vrienden. En dat is natuurlijk belangrijker, niet in geld uit te drukken.

Maar een productie van bijvoorbeeld een Kunstboek over mijn kunst, waar ik mee wil starten kost natuurlijk geld. Daar heb ik samen met mijn vrouw en vormgever Sander Spijker die buiten een zeer vakkundig vormgever is ( Gespijkerd.nl ) ook nog eens heel erg mee werkt in een goed plan.

Ik wil dus een heel mooi boek gaan creëren, en wel gratis. Nou ja gratis, daar gaat de zon voorop en zijn slechtte reclame trekkers, om u het idee geven dat u iets gratis krijgt, veelal gebakken lucht.

In mijn plan, is het zo dat als u na een berichtje van mij per email ergens in februari een tekening ter waarde van 50 Euro in mijn online shop kunt kopen, of bij mij thuisTitle: Uitgeverij Ontploft | Artist: Pieter Zandvliet | Category: Pieters Proza natuurlijk, dan is de koffie of thee ook gratis, vervolgens heeft u de tekening gekocht die u dan uiteraard krijgt toegezonden, en in april komt het boek dan uit en krijgt u die toegezonden, dus dan heeft u één van de twee voor niks. Waarschijnlijk komt er volgend jaar ook een leuke presentatie van de Uitgeverij bij theetuin te Dalfsen, waarover ik u uiteraard op de hoogte houd. Mocht u nu denken leuk, dan kunt u een email naar mij sturen dat u graag een tekening en boek wilt kopen, en hou ik u op de hoogte.

Mijn email adres is: pieterzandvliet.wordpress@gmail.com

en u kunt evt. alvast een kijkje nemen in mij gezellige shop op pieterzandvliet.com